Alex Aldea | Fotograf

Salut! Eu sunt Alex Aldea, iar pentru mine fotografia este mai mult decat o pasiune, este un stil de viata. Pot spune ca inca din copilarie am fost intr-o ,,relatie” cu fotografia, de pe timpul in care aveam un aparat foto pe film, si stricam acele filmele facand poze la orice, si fara a stii nici cele mai mici lucruri despre functionarea aparatului. Undeva prin clasa a 9a mi-am luat primul aparat profesional, si am participat in fiecare an la orice concurs national intre licee ce tinea de fotografie. Am adus liceului atat premii de locul 1 si locul 2 cat si metiuni si nu m-am dat in spate de la niciun concurs de genul. Apoi am luat contact cu primul eveniment; un botez.

Pe langa stilul de viata pe care mi l-am ales in fotografie, ma consider un om deschis, glumet, mereu am o stare buna si imi place sa discut cu cei din jurul meu, sa socializez. Imi place  sportul, arta, cititul si calatoriul.

Pentru mine evenimentele importante din viata unui om, sunt trairi unice si le spun ca pe o poveste, o poveste in imagini. Imi place sa transpun emotiile si sentimentele in fotografii care vor ramane amintiri. Niste amintiri care trebuie sa se pastreze vii cu tot cu acele simtiri unice. Aceasta poveste schitata cu lumini si umbre, umpluta cu amintiri si emotie, este manifestul meu in tranzitia de la fotograf la artist.