Despre noi ✘

incantat

Viorel Petrisor

fondator | videograf | editor

Salut. Eu sunt Viorel. Sunt videograf de eveniment si reprezint brandurile WedStories, Frame Media Wedding Events si Cinepixel.ro . Prin experienta acumulata pe parcursul anilor dar si prin participarea la MasterClass-urile de videografie de nunta organizate de Eduard Carp si Adrian Barda, videografi internationali de eveniment, dar si prin participarea mea la editiile celei mai importante intalniri de videografi din tara, Frame Concept Film School, pot spune ca am un rol important in videografia de nunta si un cuvant de spus. Stilul meu, este unul plin de culoare, artistic si documentar care iti va relata evenimentul intr-un mod natural cu minime interventii pentru ca tu sa simti emotiile pure cand vei privi filmul nuntii tale.  Te invit sa ne cunoastem la o cafea si sa imi spui cum iti vezi ziua nuntii sau cea mai importanta zi din viata copilului tau, cea a crestinarii. Iti garantez un film estetic, personalizat, calitativ si fara regie care iti va starni cele mai pure emotii.

Videografie

Videografie de nunta si botez

Editare

Editare video si sound design

Clipuri

Videoclipuri muzicale

Interviuri

Interviuri corporate

Viorel

incantat

Alex Aldea

fotograf | editor

Salut! Eu sunt Alex Aldea, iar pentru mine fotografia este mai mult decat o pasiune, este un stil de viata. Pot spune ca inca din copilarie am fost intr-o ,,relatie” cu fotografia, de pe timpul in care aveam un aparat foto pe film, si stricam acele filmele facand poze la orice, si fara a stii nici cele mai mici lucruri despre functionarea aparatului. Undeva prin clasa a 9a mi-am luat primul aparat profesional, si am participat in fiecare an la orice concurs national intre licee ce tinea de fotografie. Am adus liceului atat premii de locul 1 si locul 2 cat si metiuni si nu m-am dat in spate de la niciun concurs de genul. Apoi am luat contact cu primul eveniment; un botez. Pe langa stilul de viata pe care mi l-am ales in fotografie, ma consider un om deschis, glumet, mereu am o stare buna si imi place sa discut cu cei din jurul meu, sa socializez. Imi place  sportul, arta, cititul si calatoriul. Pentru mine evenimentele importante din viata unui om, sunt trairi unice si le spun ca pe o poveste, o poveste in imagini. Imi place sa transpun emotiile si sentimentele in fotografii care vor ramane amintiri. Niste amintiri care trebuie sa se pastreze vii cu tot cu acele simtiri unice. Aceasta poveste schitata cu lumini si umbre, umpluta cu amintiri si emotie, este manifestul meu in tranzitia de la fotograf la artist.

fotografie de eveniment | nunta si botez
editare foto
fotografie culinara

Alex

album

GRATUIT

la Pachetul Luxury

Pachetul Luxury vine in perioada aprilie – septembrie 2021 cu un album gratuit pentru un numar limitat de 16 contracte semnate in aceasta perioada pentru nuntile din perioada 2021 – 2022.